Política de privacitat i dades

1 . – Condicions d’ús

Aquest lloc pot contenir enllaços que poden redireccionar l’usuari a altres llocs i pàgines web gestionades per terceres persones alienes a l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental i sobre els quals l’Ateneu no té cap tipus de control. L’Ateneu no respon ni dels continguts ni de l’estat d’aquests llocs i pàgines web. Així mateix, l’accés a aquests llocs i pàgines web, a través del nostre lloc web, no implica la recomanació ni l’aprovació dels seus continguts.

2 . – Limitació de responsabilitat

2.1 La utilització d’aquest lloc web es realitza per propi compte i risc de l’usuariat.

2.2 L’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental, les seves organitzacions participants (sòcies, promotores o col·laboradores) i persones treballadores no es responsabilitzen dels errors o omissions que pugui tenir el contingut d’aquest lloc web o altres continguts als que es pugui tenir accés a través del mateix. Tampoc seran ni podran considerar-se responsables per qualsevol dany derivat de la utilització d’aquest lloc web, ni per qualsevol actuació realitzada basada en la informació que s’hi conté.

2.3 L’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental no garanteix l’absència de virus o altres elements lesius que puguin causar danys o alteracions tècniques en els documents electrònics o fitxers de l’usuariat. En conseqüència, l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental no respon pels danys i perjudicis que aquests elements puguin ocasionar a l’usuariat o a terceres persones.

3 . – Drets de Propietat Industrial i Intel·lectual

L’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental utilitza la llicència Creative Commons Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional (CC BY-NC-SA 4.0) que permet compartir i modificar els continguts del lloc web en els següents termes:

  • Reconeixement de l’autoria.
  • No utilitzar el material per a finalitats comercials.
  • Si es modifiquen o es creen continguts a partir del material, les creacions s’han de difondre amb la mateixa llicència que l’obra original.

4 . – Política de Privacitat

D’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals, s’informa del següent:

4.1 En el cas que faciliteu les vostres dades personals a través del portal de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental, seran incorporades automàticament a un fitxer informàtic de titularitat i responsabilitat de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental.

4.2 Aquesta informació que rep l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental, per part de l’usuariat, és tractada amb la màxima confidencialitat.

4.3 La recollida i tractament automatitzat de les seves dades personals té com a finalitat informar dels nostres serveis o per a les finalitats indicades en els avisos corresponents, podent, així mateix, enviar qualsevol tipus d’informació amb continguts que es considerin del vostre interès.

4.4 Les dades personals que es facilitin seran comunicades a terceres persones només en cas necessari i sempre complint amb els requisits disposats per la normativa aplicable i comunicant-li a vostè.

4.5 L’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental només utilitza cookies d’analítica web sense perjudici de reservar-se el dret de modificar aquest criteri.

4.6 En qualsevol moment, vostè tindrà la possibilitat d’exercitar els drets d’accés (petició d’informació sobre les dades personals), rectificació o cancel·lació (petició de correcció o supressió de dades personals inexactes o incorrectes) i oposició previstos a la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals.

4.7 Si vol conèixer les dades personals que l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental té emmagatzemades a la base de dades o si, per contra, no vol que tingui cap dada personal seva, pot contactar de forma personal amb nosaltres de la següent manera:

Enviant-nos un missatge de correu electrònic a l’adreça: info@ateneucoopvor.org

4.8 L’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental guardarà les dades de caràcter personal recaptades i adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzats. L’Ateneu complirà les esmentades obligacions en compliment del que estableix la normativa aplicable.

INFORMACIÓ GENERAL WEB

Consell Comarcal del Vallès Oriental, c/ Miquel Ricomà, 46, 08401 Granollers; adreça de correu electrònic – info@ateneucoopvor.org – i qualsevol altra dada que permeti establir comunicació directa i efectiva – adreça física, abans indicada, on remetre correu ordinari i número de telèfon –  +34 693 827 752.