Aquest dimecres arrenca la tercera edició de la Fira d’Economia Social i Solidària de Granollers, que enguany comptarà amb un seguit de xerrades sobre cultura, mobilitat, alimentació, habitatge i economia feminista, totes elles amb entitats del territori.
El programa anirà des del 7 d’octubre fins al 18 de novembre amb set ponències diferents.
- 7 octubre (18.30 h): Propostes per afrontar les crisis des de l’Economia Social i Solidària, a càrrec d’Arnau Galí i Montiel, tècnic en Economia Solidària i membre de la XES (Xarxa d’Economia Solidària).
- 14 octubre: Què té a veure l’economia social i solidària amb la cultura?, xerrada a càrrec de Quesoni, Clack i La Fundició, organitzada per L’Eixida.
- 21 octubre: Què té a veure l’economia social i solidària amb la mobilitat?
- 30 octubre: Què té a veure l’economia social i solidària amb l’alimentació?
- 4 novembre: Què té a veure l’economia social i solidària amb l’habitatge?
- 11 novembre: Què té a veure l’economia social i solidària amb l’economia feminista?, a càrrec de Matriu.
- 18 novembre: Taula rodona. Com treballem l’Economia Social i Solidària al Vallès Oriental?
Totes les xerrades es podran seguir presencialment a la sala d’actes del Museu de Granollers (carrer d’Anselm Clavé, 40) amb aforament limitat a un màxim de 45 persones i no hi cal inscripció prèvia.
L’activitat està organitzada per l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental, L’Eixida, La Magrana Vallesana, Granollers Pedala, Granollers en Transició i FESS Granollers, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament granollerí.