Ajuntament de Montornès del Vallès

Organitzador

Ajuntament de Montornès del Vallès
WEB
https://www.montornes.cat/

Altres Organitzadors

Diputació de Barcelona
Diputació de Barcelona
WEB
http://www.diba.cat/ca

Adreça

Plaça de Pau Picasso, Montornès del Vallès, España
Plaça de Pau Picasso, Montornès del Vallès, España
Codi QR

Data

09 juny 2019

Hora

10:00 - 14:00

Cost

Gratuït

Etiquetes

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental

2a Mostra d’Entitats de Montornès del Vallès

El Departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Montornès del Vallès, amb el suport de la Diputació de Barcelona, programa per segona vegada aquesta fira on una vintena d’associacions locals es donaran a conèixer al veïnat.

L’Ateneu Cooperatiu es sumarà a aquest esdeveniment amb l’establiment i la dinamització d’un espai fòrum on es promocionarà el PuntCoop i on es donaran a conèixer els serveis que oferim en relació a l’economia social i solidària i el cooperativisme a la comarca.

Durant tot el matí, la Plaça de Pau Picassso s’omplirà de paradetes. Les mateixes entitats, amb el suport del departament, han dissenyat la proposta d’activitats, que inclou una gimcana fotogràfica, un torneig de futbol, taller de manualitats i exhibicions musicals, entre d’altres. La proposta va adreçada a tots els públics.

A banda de les paradetes i les activitats, qui assisteixi podrà participar en una gimcana: cada entitat durà a terme una prova al seu estand i, si se superen totes, la persona que les completi optarà al sorteig d’una targeta regal valorada en 100€ de la Unió de Botiguers de Montornès del Vallès.

 

X