Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental

Organitzador

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental
Telèfon
+34 693 827 752
Email
info@ateneucoopvor.org
WEB
https://ateneucoopvor.org/
Codi QR

Data

15 oct. 2021

Hora

10:00 - 12:00

Cost

Gratuït

Etiquetes

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental

Com escalar la vostra presència digital?

Descripció

En aquesta sessió farem una introducció a l’e-commerce: la distribució, venda, compra, màrqueting i subministrament d’informació de productes o serveis a través d’Internet. Molts projectes empresarials han vist en aquesta nova manera de fer negocis una gran oportunitat per emprendre i tenr una activitat comercial pròpia, poden oferir també una proposta de valor realment diferenciadora.

Com podem escalar la nostra presència a la xarxa? Quines són les eines més habituals del màrqueting digital? Què ens pot servir per al nostre model de negoci?

Continguts

  • El vostre sistema de venda online
  • L’embut de captació: del lead a la venta
  • Màrqueting digital: conceptes
  • Màrqueting digital: eines de treball

Objectius

  • Posar en rellevància què significa vendre per internet, potencials impactes que tindrà en el nostre negoci (enfoc ingressos i despeses) i donar a conèixer exemples de l’impacte que té la venta online en diferents sectors.
  • Presentar diferents models de negoci online: ecommerce pròpi, marketplace, venda de formació, programes d’afiliació, venda de llicències, subscripc, etc.
  • Conèixer les característiques principals de cada model, tenir coneixements per valorar si és aplicable o no en projectes concrets.
  • Fer èmfasi en les diferents iniciatives de models de negoci online especialment relacionades amb l’ESS.
  • Iniciar els participants en els passos per posar en marxa un model de negoci online amb èxit. S’explicaran els passos, els recursos que són necessaris i un breu glossari de terminologia específica del sector digital.

A qui ens adrecem

Empreses, autònoms, cooperatives i d’altres entitats de l’economia social i solidària interessades a prestar serveis o comercialitzar productes digitalment.

Dades pràctiques

Sessió en línia a través de la plataforma Zoom (s’enviarà prèviament a les participants un enllaç per connectar-se). L’activitat és gratuïta però cal inscriure’s a través del formulari:

>>> Formulari d’inscripció