Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental

Organitzador

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental
Telèfon
+34 693 827 752
Email
info@ateneucoopvor.org
WEB
https://ateneucoopvor.org/

Altres Organitzadors

Ajuntament de Caldes de Montbui
Ajuntament de Caldes de Montbui
WEB
http://http://www.caldesdemontbui.cat/

Adreça

Espai Can Rius, Carrer del Pont, Caldas de Montbui, España
Espai Can Rius, Carrer del Pont, Caldas de Montbui, España
Categoria
Codi QR

Data

10 oct. 2019

Hora

10:00 - 13:00

Cost

Gratuït

Etiquetes

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental

Formació: El cooperativisme d’habitatge en cessió d’ús

Per avançar en l’extensió i consolidació del model d’habitatge cooperatiu en règim d’ús a Catalunya, és necessari intensificar la implementació de polítiques públiques i mecanismes de col·laboració pública-cooperativa que facilitin el naixement de nous projectes.

Aquesta sessió gratuïta té per objectiu exposar de quina manera es pot facilitar des de l’administració pública la implementació i l’arrelament d’aquests projectes al nostre territori.

Es tracta d’una formació, de 3 hores de durada, a càrrec de la Fundació La Dinamo, en el marc del Projecte Singular 2019 “Cap a l’escalabilitat de l’habitatge cooperatiu en règim d’ús a través de la col·laboració pública-cooperativa”, amb els els següents objectius:

  • Treballar per generar propostes de canvis legals que ajudin a clarificar les característiques del model en el marc normatiu vigent i remarcar-ne l’interès públic
  • Sistematitzar les polítiques públiques que, a dia d’avui, ja poden impulsar les administracions, així com l’elaboració de noves iniciatives
  • Mostrar referents sobre la implantació de polítiques públiques similars en el context internacional que ajudin a entendre millor l’estat actual a Catalunya pel que fa al desplegament de polítiques de foment d’aquest model

La formació, doncs, va principalments dirigida a responsables tècnics i polítics que gestionen temes d’urbanisme, habitatge i desenvolupament territorial de les administracions locals i comarcals. També a grups i persones interessades.

La jornada tindrà lloc el dijous 10 d’octubre, de 10 a 13 h, a Sala de les cuines de l’Espai Can Rius (Carrer del Pont, 3, Caldes de Montbui – veure mapa). Cal fer inscripció prèvia.

 

Formulari d’inscripció

X