Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental

Organitzador

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental
Telèfon
+34 693 827 752
Email
info@ateneucoopvor.org
WEB
https://ateneucoopvor.org/
Categoria
Codi QR

Data

28 nov. 2020

Hora

10:00 - 13:00

Cost

Gratuït

Etiquetes

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental

“Cultiu de tardor” a Mollet

Cultiu Cultural és un cicle d’activitats que sorgeix de la col·laboració inicial entre les persones impulsores d’un grup de consum agroecològic a Mollet del Vallès i el Casal Cultural, amb la finalitat de generar un espai de reflexió, aprenentatge i divulgació entorn de les pràctiques agroecològiques, l’economia solidària i la transformació social a la ciutat de Mollet del Vallès, amb especial èmfasi al sector agroalimentari. Però no només.

Inicialment es planteja un cicle anual de quatre jornades, una per a cada estació de l’any. El primer serà aquest, el Cultiu de Tardor, i servirà de presentació i inauguració del cicle. Farem una taula d’experiències sobre l’abastiment i el reaprofitament amb: Espigoladors, La Biblioteca de les Coses i el grup de Consum de Mollet (Les 5 Quarteres), iniciativa que ha sorgit recentment al municipi, amb l’objectiu de fer activitats de conscienciació sobre el paper de les consumidores en la reducció dels residus i el malbaratament alimentari.

El cicle d’activitats, impulsat per Cucúrbita i el grup de consum de Mollet Les 5 Quarteres, s’ha coorganitzat amb el Consorci de Gallecs i l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental i compta amb la col·laboració del Casal Cultural de Mollet del Vallès i l’espai d’art i creació La Tramolla.