Altres Organitzadors

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental
Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental
Telèfon
+34 693 827 752
Email
info@ateneucoopvor.org
WEB
https://ateneucoopvor.org/

Adreça

Jardinet del Casal
Ronda de Can Fàbregas, 5, Mollet del Vallès, España
Categoria
Codi QR

Data

26 set. 2021

Hora

11:00 - 14:00

Cost

Gratuït

Etiquetes

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental

Cultiu d’Estiu: “Sabors compartits, origens i cuina”

El Cultiu Cultural és un cicle anual de quatre jornades que pretén esdevenir un espai de reflexió, aprenentatge, visibilització i divulgació de pràctiques agroecològiques, de l’economia solidària o de transformació social a Mollet del Vallès i les seves rodalies, alhora que un espai de trobada i de gaudi per a les persones que les impulsen.

El Cultiu d’Estiu és la quarta i última jornada d’aquesta edició. Si la primera va girar entorn la comunitat i l’aprofitament; la segona al voltant de l’habitatge i les formes d’habitar; i la tercera posava el focus sobre la sobirania cultural a Mollet del Vallès, aquesta es vol centrar en la cultura gastronòmica d’aquí i d’allà. La cuina ens permetrà parlar de com cuidar els nostres cossos i territoris, però també dels nostres orígens, d’històries de vida i de lluites compartides.

Com feu vosaltres el gaspatxo? Quina altra recepta feu per refrescar-vos a l’estiu? Com la feia la vostra mare o àvia? Quina va ser la vostra experiència com a nouvingudes a Mollet? Com canvia la vostra cuina el fet de consumir cistelles ecològiques? Com canvia el món, la vostra cuina?

Intentarem respondre-hi en un ambient distès, que comptarà amb entitats com la PAH Mollet – Baix Vallès, l’AA.VV. de l’Estació del Nord / P. Sanitat Pública BV, la Llibreria L’Illa, Mollet Acull, el grup de consum Cinc Quarteres o la Marina Duñach, entre d’altres. Amb tastet, actuació musical en viu i petita escoleta amb espai familiar a càrrec de l’Assemblea de Joves Atzarola!

L’aforament és limitat, cal enviar un correu electrònic a secretariat.elcasal@gmail.com.

Organitzen: Cucúrbita i Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental

Us hi esperem!