Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental

Organitzador

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental
Telèfon
+34 693 827 752
Email
info@ateneucoopvor.org
WEB
https://ateneucoopvor.org/

Altres Organitzadors

Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental
Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental
WEB
http://www.ateneucooperatiuvalles.org/

Adreça

Universitat Autònoma de Barcelona, Plaça Cívica, Bellaterra, España
Universitat Autònoma de Barcelona, Plaça Cívica, Bellaterra, España
Codi QR

Data

01 jul. 2019 - 04 jul. 2019

Hora

09:00 - 14:30

Cost

Gratuït

Etiquetes

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental

Curs d’estiu per a professorat: “L’educació i l’Economia Social i Solidària: les cooperatives d’alumnes”

Per segon any consecutiu, els Ateneus Cooperatius del Vallès Oriental i del Vallès Occidental coorganitzen aquest curs d’estiu sobre educació i Economia Social i Solidària al Campus Bellaterra de la UAB. Aquest any el curs es centra en les cooperatives d’alumnes com a metodologia i proposta didàctica que es pot implementar en els centres educatius per al foment de l’Economia Social i Solidària.

Es tracta d’un curs de 20 hores lectives i 10 hores pràctiques que vol esdevenir un espai de reflexió conjunta, on s’aportin les experiències viscudes entre totes en el dia a dia a l’aula. Es pretén que sigui el moment adequat per resoldre dubtes i compartir materials, recursos i coneixements, tant amb les ponents com entre l’alumnat participant. El curs ofereix 35 places que s’assignaran per estricte ordre d’inscripció. La formació és gratuïta i està reconeguda pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a hores homologades de formació.

El curs s’ha programat amb la col·laboració de la UAB, la FeCeC (Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya) i el sindicat CGT Ensenyament.

 

Formulari d’inscripció

X