Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental

Organitzador

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental
Telèfon
+34 693 827 752
Email
info@ateneucoopvor.org
WEB
https://ateneucoopvor.org/

Adreça

Museu de Granollers
Carrer Anselm Clavé, 40, Granollers, España
Codi QR

Data

14 oct. 2020

Hora

18:30

Cost

Gratuït

Etiquetes

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental

Què té a veure l’economia social i solidària amb la cultura?

La 3a Fira d’Economia Social i Solidària de Granollers té la voluntat d’oferir un espai de reflexió al voltant de les economies transformadores i de la transició ecosocial. Enguany, en no poder-se organitzar una fira de presentació de projectes a la plaça, s’han programat un total de 7 xerrades al Museu de Granollers. Totes elles han estat pensades per entitats representatives de l’ESS del territori: l’associació FESS Granollers, L’Eixida, Granollers Pedala, La Magrana Vallesana i Granollers en Transició, amb el suport de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental.

Seguim amb la segona xerrada de la fira amb la presènciade membres de les cooperatives del sector cultural Quesoni, Clack i La Fundició. Mentre que alguns sectors segueixen lucrant-se del model de producció i consum que ha generat aquesta crisi global, també s’ha incentivat la comunicació entre molts sectors i moviments socials: primer per trobar espais de reflexió comuns i coordinar actuacions i, després, per definir mesures alternatives que posin fre a la lògica depredadora capitalista i que, situant la vida al centre, impulsin una transició ecosocial i un nou sistema socioeconòmic.

L’accés al Museu de Granollers estarà limitat a 45 persones, que s’acceptaran per ordre d’arribada. La xerrada s’enregistrarà, amb el permís de les assistents, i es compartirà en obert a través dels contactes i xarxes de l’Ateneu Cooperatiu i de les entitats organitzadores.