Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental

Organitzador

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental
Telèfon
+34 693 827 752
Email
info@ateneucoopvor.org
WEB
https://ateneucoopvor.org/

Adreça

Museu de Granollers
Carrer Anselm Clavé, 40, Granollers, España
Codi QR

Data

04 nov. 2020

Hora

18:30

Cost

Gratuït

Etiquetes

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental

[AJORNADA] Què té a veure l’economia social i solidària amb l’habitatge?

[Nota: Sessió ajornada a causa de les restriccions per Covid-19. Properament s’informarà de nova data. Disculpeu les molèsties]

***********

La 3a Fira d’Economia Social i Solidària de Granollers té la voluntat d’oferir un espai de reflexió al voltant de les economies transformadores i de la transició ecosocial. Enguany, en no poder-se organitzar una fira de presentació de projectes a la plaça, s’han programat un total de 7 xerrades al Museu de Granollers. Totes elles han estat pensades per entitats representatives de l’ESS del territori: l’associació FESS Granollers, L’Eixida, Granollers Pedala, La Magrana Vallesana i Granollers en Transició, amb el suport de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental.

Seguim amb la quarta xerrada de la fira, en aquest cas sobre com es poden traslladar els valors que defensa l’economia social i solidària a un dels temes més essencials per a la nostra vida com és l’habitatge. Quines alternatives existeixen i s’estan proposant? Coneixeu l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús?

L’accés al Museu de Granollers estarà limitat a 45 persones, que s’acceptaran per ordre d’arribada. La xerrada s’enregistrarà, amb el permís de les assistents, i es compartirà en obert a través dels contactes i xarxes de l’Ateneu Cooperatiu i de les entitats organitzadores.