Ajuntament de Cardedeu

Organitzador

Ajuntament de Cardedeu
WEB
http://www.cardedeu.cat

Altres Organitzadors

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental
Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental
Telèfon
+34 693 827 752
Email
info@ateneucoopvor.org
WEB
https://ateneucoopvor.org/

Adreça

Plaça Sant Corneli, Cardedeu, España
Plaça Sant Corneli, Cardedeu, España
Categoria
Codi QR

Data

09 oct. 2021

Hora

10:00 - 14:00

Cost

Gratuït

Etiquetes

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental

4a Fira Ecosocial de Cardedeu

Aquesta tardor torna novament la Fira d’Economia Social, Solidària i de Cooperació de Cardedeu! Dissabte al matí hi haurà l’esperada fira d’entitats i projectes d’Economia Social i Solidària i de Cooperació Internacional, amb parades diverses de projectes locals de referència com la cooperativa de consum La Fresca, Cardedeu Vital, El Mercadet d’Artesania, Cal Paler Nou cooperativa d’habitatge, entre d’altres.

També podrem gaudir de l’espectacle familiar “L’Ocell de la felicitat”, amb Jordi Tonietti de la companyia Comsoc, i d’un concert de música de la mà de Cafè d’Alger, el projecte dels músics Yacine Belahcéne i Marta Millà que omplirà la plaça de música jamaicana feta a Catalunya, amb arrels nord-africanes i amb gust mediterrani.

L’activitat tindrà lloc la Plaça de Sant Corneli. Aforament limitat i sense inscripció prèvia. Es farà control d’accés, cal assistir amb prou temps per evitar aglomeracions. L’ús de la mascareta serà obligatori durant l’activitat.

La Fira Ecosocial es co-organitza des des del CSETC i l’àrea de Participació de l’Ajuntament de Cardedeu, en col·laboració amb l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental.

X