Ajuntament de Cardedeu

Organitzador

Ajuntament de Cardedeu
WEB
http://www.cardedeu.cat

Altres Organitzadors

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental
Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental
Telèfon
+34 693 827 752
Email
info@ateneucoopvor.org
WEB
https://ateneucoopvor.org/

Adreça

Teatre Auditori de Cardedeu
Teatre Auditori Cardedeu, Avinguda del Rei en Jaume, Cardedeu, España
Codi QR

Data

22 set. 2020

Hora

18:30

Cost

Gratuït

Etiquetes

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental

Fira Ecosocial de Cardedeu: “Indestructibles: històries de la infància africana”

Què és la Fira Ecosocial?

La Fira Ecosocial, nascuda l’any 2018 i impulsada per l’Ajuntament de Cardedeu i l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental, pretén donar a conèixer una manera més justa i sostenible de generar economia al territori de Cardedeu i rodalies. A través de xerrades, taules rodones i també parades amb projectes del propi territori, té intenció d’apropar la realitat de l’Economia Social i Solidària a la població per tal de fomentar un consum més responsable i unes organitzacions més democràtiques i respectuoses amb l’entorn. Des del 2019, la Fira compta amb l’espai de Cooperació Internacional d’iniciatives de Cardedeu. En ambdues edicions s’ha comptat amb un punt central de trobada establert a la Plaça de Sant Corneli.

Com s’hi pot participar?

L’edició d’enguany, malauradament, no comptarà amb la presència de les habituals paradetes amb projectes del territori a causa de la crisi provocada per la Covid-19. No obstant, s’han previst 4 dies de xerrades que tindran lloc al Teatre Auditori de Cardedeu (Avda. Rei en Jaume, 118). S’hi pot participar presencialment amb inscripció prèvia, ja que hi haurà un aforament limitat a un màxim de 100 persones. Tot i aixi, també es podran seguir la retransmissió de les ponències en streaming a través dels enllaços a YouTube que trobaràs a cada xerrada.

—-> Consulta tota la programació

Contingut

Durant més de dos anys, el projecte Indestructibles ha documentat les històries d’onze nens i nenes de deu països del continent africà com a reflex dels èxits i reptes d’un continent divers i fascinant. Es tracta d’un projecte, doncs, sobre una infància africana que lluita. La presentació comptarà amb els dos creadors del projecte: Xavier Aldekoa i Alfons Rodríguez.

—-> Inscripció modalitat presencial

 

X