Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental

Organitzador

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental
Telèfon
+34 693 827 752
Email
info@ateneucoopvor.org
WEB
https://ateneucoopvor.org/

Altres Organitzadors

Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental
Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental
WEB
http://www.ateneucooperatiuvalles.org/

Adreça

Institut Jaume Mimó (Cerdanyola del Vallès)
Institut Jaume Mimó, Carrer de la Serra de Galliners, Cerdanyola del Vallès, España
Codi QR

Data

15 nov. 2022

Hora

16:00 - 19:00

Cost

Gratuït

Etiquetes

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental

[AJORNADA] Formació: “La sociocràcia en els centres educatius”

Descripció

Els centres educatius que utilitzen la sociocràcia per a la governança escolar han experimentat resultats interessants com la millora del comportament de l’alumnat, la disminució de l’esgotament del professorat, unes reunions més eficients i agradables, i una cultura escolar més pacífica, confiada i inclusiva. 

Continguts

La sociocràcia és una metodologia participativa d’innovació docent per a l’aprenentatge basat en projectes, el treball cooperatiu i la transformació social. Us proposem conèixer-la i posar-la en pràctica, ja que és un recurs a l’abast del professorat, una eina útil per al treball a l’aula i al mateix claustre que permet l’empoderament de les persones. 

És un model de governança i de presa de decisions que ajuda als grups en la optimització de la seva auto-organització, connexió i equilibri. Un sistema operatiu i de fàcil implementació en qualsevol col·lectiu.

A càrrec d’Oriol Guinart, geòleg i mestre de secundària, plantegem una formació per aprendre i conèixer quins són els fonaments més importants d’aquest sistema així com consells i bones pràctiques per posar-lo en funcionament en els centres educatius.

Activitat gratuïta adreçada a professorat d’educació secundària, batxillerat i cicles formatius. Per a qui li sigui necessari, es pot expedir un certificat d’assistència a la formació

 

INSCRIPCIONS