SEOVT

Organitzador

SEOVT

Altres Organitzadors

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental
Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental
Telèfon
+34 693 827 752
Email
info@ateneucoopvor.org
WEB
https://ateneucoopvor.org/

Adreça

Sala formacions del SEOVT
SEOVT, Plaça de la Vila, Lliçà de Vall, España
Categoria
Codi QR

Data

26 oct. 2022

Hora

09:30 - 12:30

Cost

Gratuït

Etiquetes

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental

L’ESS i el cooperativisme com a model d’ocupació de qualitat

Es proposa aquesta formació coorganitzada per l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental i el Servei d’Empresa i Ocupació Vall del Tenes (SEOVT) amb l’objectiu d’apropar l’Economia Social i Solidària i el cooperativisme a les persones en situació d’atur i oferir-los una opció de recerca de feina en el tercer sector com a potencial model d’ocupació de qualitat, sigui per compte propi o per compte aliè.

El públic objectiu al qual s’adreça la sessió són persones aturades, preferentment dones, joves i majors de 55 anys, però està oberta a tots els altres públics interessats.

La sessió presencial estarà dividida en dues parts, amb una breu teoria, un petit descans i una dinamització, i es fomentarà la participació activa de les participants.

Pel que fa a la ubicació, si s’hi apunten entre 10 i 15 persones, la formació es portarà a terme al SEOVT (Ajuntament de Lliçà de Vall); si hi ha més de 15 inscrites, es realitzarà al Casal de Joves El Kaliu (Passeig Església, 1), a uns 200 metres de la casa consistorial.

INSCRIPCIONS GRATUÏTES