Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental

Organitzador

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental
Telèfon
+34 693 827 752
Email
info@ateneucoopvor.org
WEB
https://ateneucoopvor.org/
Codi QR

Data

21 jul. 2021

Hora

10:00 - 12:00

Cost

Gratuït

Etiquetes

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental

Esteu pensant en presentar un Projecte Singular?

Sessió tècnica de resolució de dubtes sobre la convocatòria

El passat divendres 9 de juliol es va publicar al DOGC la Convocatòria de les Subvencions de Mesures de suport a projectes singulars per a la reactivació socioeconòmica COVID-19 per a empreses cooperatives.

Es tracta d’una iniciativa del Departament d’Empresa i Treball (Direcció General d’Economia Social, les Cooperatives i el Tercer Sector de la Generalitat de Catalunya) que té per objectiu la generació d’ocupació a través de la creació de nous projectes empresarials, noves línies de negoci, noves empreses o nous mercats, en el marc de l’economia social i cooperativa i aprofitant oportunitats estratègiques del propi sector d’activitat, o del territori.

L’any 2020 es va publicar una convocatòria extraordinària de la qual s’han beneficiat aquests 33 projectes. Els Projectes Singulars d’enguany hauran d’estar orientats a fomentar la reactivació econòmica, els projectes d’alt impacte estratègic i el cooperativisme de plataforma i distribució logística.

En aquesta sessió, a càrrec de la cooperativa Facto Assessors, aclarirem dubtes i oferirem eines a les entitats per presentar-se a la nova convocatòria.

A qui ens adrecem

Membres de cooperatives i d’altres entitats de l’economia social i solidària interessades a presentar-se a la convocaòria d’enguany.

Dades pràctiques

Sessió en línia a través de la plataforma Zoom (s’enviarà prèviament a les participants un enllaç per connectar-se). L’activitat és gratuïta però cal inscriure’s a través del formulari:

Formulari d’inscripció