Ajuntament de Cardedeu

Organitzador

Ajuntament de Cardedeu
WEB
http://www.cardedeu.cat

Altres Organitzadors

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental
Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental
Telèfon
+34 693 827 752
Email
info@ateneucoopvor.org
WEB
https://ateneucoopvor.org/

Adreça

Teatre Auditori de Cardedeu
Teatre Auditori Cardedeu, Avinguda del Rei en Jaume, Cardedeu, España
Codi QR

Data

24 set. 2020

Hora

18:30

Cost

Gratuït

Etiquetes

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental

Fira Ecosocial de Cardedeu: “Televisions comunitàries i el projecte New Neighbours”

Què és la Fira Ecosocial?

La Fira Ecosocial, nascuda l’any 2018 i impulsada per l’Ajuntament de Cardedeu i l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental, pretén donar a conèixer una manera més justa i sostenible de generar economia al territori de Cardedeu i rodalies. A través de xerrades, taules rodones i també parades amb projectes del propi territori, té intenció d’apropar la realitat de l’Economia Social i Solidària a la població per tal de fomentar un consum més responsable i unes organitzacions més democràtiques i respectuoses amb l’entorn. Des del 2019, la Fira compta amb l’espai de Cooperació Internacional d’iniciatives de Cardedeu. En ambdues edicions s’ha comptat amb un punt central de trobada establert a la Plaça de Sant Corneli.

Com s’hi pot participar?

L’edició d’enguany, malauradament, no comptarà amb la presència de les habituals paradetes amb projectes del territori a causa de la crisi provocada per la Covid-19. No obstant, s’han previst 4 dies de xerrades que tindran lloc al Teatre Auditori de Cardedeu (Avda. Rei en Jaume, 118). S’hi pot participar presencialment amb inscripció prèvia, ja que hi haurà un aforament limitat a un màxim de 100 persones. Tot i aixi, també es podran seguir la retransmissió de les ponències en streaming a través dels enllaços a YouTube que trobaràs a cada xerrada.

—-> Consulta tota la programació

Contingut

Els mitjans de comunicació comunitaris són oberts a la ciutadania i sensibles a les temàtiques socials. Es tracta d’un model de mitjans no condicionats per interessos econòmics i polítics. Coneixerem aquest model de mitjans de la mà d’Àlex Ferre,  vicepresident de RTVCardedeu. Ferre també explicarà el projecte New Neighbours on hi participa RTVC. Aquest projecte europeu se centra en la convivència i les relacions entre persones de cultures diverses.

—> Inscripció modalitat presencial

 

X