Ajuntament de Cardedeu

Organitzador

Ajuntament de Cardedeu
WEB
http://www.cardedeu.cat

Altres Organitzadors

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental
Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental
Telèfon
+34 693 827 752
Email
info@ateneucoopvor.org
WEB
https://ateneucoopvor.org/

Adreça

Carrer Lluís Llibre, 27, Cardedeu, España
Carrer Lluís Llibre, 27, Cardedeu, España
Categoria
Codi QR

Data

25 set. 2019

Hora

19:00

Cost

Gratuït

Etiquetes

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental

Xerrada: “El negoci del menjar”, amb Esther Vivas i Ruben Suriñach

El proper dissabte 28 de setembre celebrarem la Fira d’Economia Social, Solidària i de Cooperació de Cardedeu, organitzada conjuntament entre l’Ajuntament de Cardedeu i l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental amb la voluntat de visibilitzar l’economia social i solidària del nostre territori i sensibilitzar a persones que encara no hi estan en contacte. En el marc de la Fira també hem organitzat la projecció d’aquesta xerrada en col·laboració amb el Cinema Esbarjo de Cardedeu (c/ de Lluís Llibre, 27 – veure mapa).

Esther Vivas i Esteve (Sabadell, 1975) és una activista i investigadora en moviments socials i polítiques agrícoles i alimentàries. Llicenciada en periodisme i diplomada en estudis superiors de sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, també és membre del Centre d’Estudis sobre Moviments Socials de la Universitat Pompeu Fabra, a més de ser autora de diversos llibres i publicacions sobre anticapitalisme i consum responsable.

És autora, entre d’altres, del llibre Supermercados, no gracias (Icaria editorial) on porta a terme una crítica contundent a la gran distribució comercial. Ha participat també en l’activisme contra el canvi climàtic. Va ser una de les portaveus de la campanya El clima no està en venda, organitzada en ocasió de la reunió internacional celebrada a Barcelona l’octubre de 2009 preparatòria de la Cimera Mundial del Clima de Copenhaguen. També és professora del Màster d’Agricultura Ecològica a la Universitat de Barcelona.

Ruben Suriñach és coordinador de l’àrea de consultoria de la cooperativa Opcions de Consum Responsable i responsable del projecte de Balanç Social de la Xarxa d’Economia Solidària. Activista, membre del Grup de Defensa del Ter i fill de les Masies de Roda, economista de formació, periodista d’ofici i poeta d’afició.

X