La Clau que obri tots els panys

Espai de diferents entitats culturals, socials i polítiques on sumem forces per la transformació de l'entorn més proper

whatsapp-image-2021-10-26-at-18.07.54-1

Les bones pràctiques del projecte:

Espai de trobada de les entitats i col·lectius del Baix Montseny on generar sinergies de treball conjunt per la transformació de l’entorn més proper.
Espai que ofereix mecanismes i eines per a la realització d’actes a entitats que ho requereixen, alhora que també participa en la seva organització en segons quins cicles o activitats.
Espai contenidor d’una quinzena d’entitats de caràcter social, cultural i polític.
El 2017 aprovaven en l'assemblea de socis i sòcies el decàleg de La Clau, amb deu punts de consens que esdevenen els fonaments del projecte.
L’explotació de l’espai de restauració ha de ser un model d’empresa cooperativista.
La cooperativa/restaurant L’Avern ofereix i promociona productors de proximitat i quilòmetre zero. La intenció és anar ampliant la llista de proveïdors locals per tal d’enxarxar petits productors amb la gastronomia que s’ofereix.
L’Avern s’encarrega també de les exposicions que llueixen a la zona del bar, tot buscant promocionar artistes del territori.
La Clau organitza cicles musicals apostant per músics del territori, buscant paritat a l'escenari i oferint condicions més justes en un mercat tan precaritzat.
Força sinergia amb entitats que treballen problemàtica social com la PAHC i el Banc de Temps, que ofereix una alternativa real d’oportunitats de serveis i resoldre necessitats
Actualment La Clau la formen: La Gestora de La Clau, Assemblea de Joves de Sant Celoni, PAHC Baix Montseny, Gita de Bruixa, Banc de Temps de Sant Celoni, Coordinadora per la Salvaguarda del Montseny, CUP Sant Celoni i La Batllòria, Universitat Popular del Baix Montseny, Escudella Molotov, L’Avern, la Taverna de La Clau, Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental, Pintors de La Clau, Arran Baix Montseny, Som Energia Baix Montseny, Colla Bastonera Quico Sabaté, Diables i Montseny Maasais

COMPARTEIX-HO

“Espai polític i aposta per la cultura i la música en directe”
Sant Celoni, Vallès Oriental
Sector: Ateneus i casals
Número de sòcies: 215
Data de constitució: 2012

Informació de contacte:

ALTRES PROJECTES ACOMPANYATS: