Associació FESS Granollers

Organitzador

Associació FESS Granollers

Altres Organitzadors

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de Granollers
Granollers en Transició
Granollers en Transició
WEB
https://granollersentransicio.wordpress.com/
Granollers Pedala
Granollers Pedala
WEB
https://granollerspedala.cat/

Adreça

Plaça Maluquer i Salvador
Plaça Josep Maluquer i Salvador, Granollers, España
Codi QR

Data

06 nov. 2021

Hora

10:00 - 20:00

Cost

Gratuït

Etiquetes

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental

4a Fira d’Economia Social i Solidària de Granollers

Torna la Fira d’Economia Social i Solidària de Granollers, com sempre amb el lema “Cuidar la terra, cuidar les persones”! Aquesta quarta edició, per fi, serà en format totalment presencial i en tenim moltes ganes!

Es pretén que la Fira sigui un espai de trobada i reflexió que diverses entitats i persones de la ciutat consideren imprescindible. És per això que, conjuntament amb els diversos agents del municipi que tenen per objectiu comú l’impuls de l’economia social i solidària i la transició ecosocial a Granollers i els seus voltants, s’ha pensat en aquesta Fira carregada d’activitats.

Tot un seguit de xerrades, trobades sectorials i activitats culturals tindran lloc el dissabte 6 (de 10 a 20 h) entre els espais de la Plaça Maluquer i Salvador i la Sala Sant Francesc. Van dirigides a totes les persones interessades en apostar per una nova manera de consumir, d’habitar, de moure’s, d’alimentar-se, de relacionar-se, de treballar i, en definitiva, de fer economia i de viure.

Les entitats que han coorganitzat la Fira són: Associació FESS Granollers, L’Eixida, Granollers en Transició, La Magrana Vallesana i Granollers Pedala; amb la col·laboració de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental i el finançament i el suport de l’Ajuntament de Granollers.

Programa d’activitats: