Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental

Organitzador

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental
Telèfon
+34 693 827 752
Email
info@ateneucoopvor.org
WEB
https://ateneucoopvor.org/
Codi QR

Data

25 març 2021

Hora

18:30 - 20:30

Cost

Gratuït

Etiquetes

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental

3a FESS Granollers – Taula rodona: “Com treballem l’economia social i solidària al Vallès Oriental?”

Última trobada de la 3a Fira d’Economia Social i Solidària de Granollers!

Havent hagut de reprogramar les xerrades i havent-les passat al format virtual, arribem a la fi del cicle d’activitats de la Fira! Mantenim la voluntat d’oferir un espai de reflexió al voltant de les economies transformadores i de la transició ecosocial a Granollers i comarca.

Amb aquest esperit, proposem concloure aquesta edició amb una taula rodona per posar al centre del debat de quina manera podem treballar conjuntament i enxarxar el teixit econòmic, comunitari, associatiu i públic del territori, i com l’Ateneu Cooperatiu pot donar-hi suport.

S’ha convidat una membre de cadascuna de les entitats organitzadores de la Fira: Associació FESS Granollers, La Magrana Vallesana, Granollers Pedala, L’Eixida i Granollers en Transició.

La dinamització anirà a càrrec de Montse Lamata de la cooperativa Ensó i la sessió es podrà seguir a través del canal de YouTube de l’Ateneu Cooperatiu.

La xerrada s’enregistrarà, amb el permís de les assistents, i es compartirà en obert a través dels contactes i xarxes de l’Ateneu Cooperatiu i de les entitats organitzadores.

Tothom convidat!