Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental

Organitzador

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental
Telèfon
+34 693 827 752
Email
info@ateneucoopvor.org
WEB
https://ateneucoopvor.org/
Codi QR

Data

24 març 2021

Hora

17:30 - 19:30

Cost

Gratuït

Etiquetes

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental

3a FESS Granollers – Què té a veure l’ESS amb l’habitatge?

Recuperem les xerrades de la 3a Fira d’Economia Social i Solidària de Granollers que es van haver de posposar el passat mes de novembre degut a les restriccions provocades per la Covid-19!

La Fira manté la voluntat d’oferir un espai de reflexió al voltant de les economies transformadores i de la transició ecosocial. Enguany, en no poder-se organitzar una fira de presentació de projectes a la plaça, es van programar un total de 7 xerrades al Museu de Granollers, totes elles preparades per entitats representatives de l’ESS del territori: l’associació FESS Granollers, L’Eixida, Granollers Pedala, La Magrana Vallesana i Granollers en Transició, amb el suport de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental.

Seguim amb la cinquena xerrada de la fira, que aquest cop centra el debat en les alternatives d’accés a l’habitatge que proposa el moviment de l’ESS. Comptarem amb un membre de Sostre Cívic, cooperativa nascuda l’any 2004, que actualment està formada per més de 900 persones sòcies arreu del territori. El seu objectiu és promoure un model alternatiu d’accés a l’habitatge, més just i accesible, sense ànim de lucre, no especulatiu i transformador. Aposten pel model d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús, on la titularitat de la propietat és col·lectiva i recau en la cooperativa d’habitatge, i les persones sòcies tenen la cessió d’ús dels habitatges.

Aquesta sessió que es podrà seguir a través del canal de YouTube de l’Ateneu Cooperatiu.

La xerrada s’enregistrarà, amb el permís de les assistents, i es compartirà en obert a través dels contactes i xarxes de l’Ateneu Cooperatiu i de les entitats organitzadores.

Us hi esperem!