Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental

Organitzador

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental
Telèfon
+34 693 827 752
Email
info@ateneucoopvor.org
WEB
https://ateneucoopvor.org/
Codi QR

Data

10 març 2021

Hora

18:30 - 20:30

Cost

Gratuït

Etiquetes

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental

3a FESS Granollers – Economia feminista

Recuperem les xerrades de la 3a Fira d’Economia Social i Solidària de Granollers que es van haver de posposar el passat mes de novembre degut a les restriccions provocades per la Covid-19!

La Fira mantété la voluntat d’oferir un espai de reflexió al voltant de les economies transformadores i de la transició ecosocial. Enguany, en no poder-se organitzar una fira de presentació de projectes a la plaça, es van programar un total de 7 xerrades al Museu de Granollers, totes elles preparades per entitats representatives de l’ESS del territori: l’associació FESS Granollers, L’Eixida, Granollers Pedala, La Magrana Vallesana i Granollers en Transició, amb el suport de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental.

Seguim, per fi, amb la quarta xerrada de la fira amb la presència de l’asscociació Matriu. Com elles diuen, “la mirada dels feminismes ens dóna eines per abordar la complexitat de cada una de les relacions i els grups, en què sovint actuen eixos diversos de desigualtat i opressió. Ens situa davant del repte d’atendre amb cura, a més, les dimensions múltiples de les relacions: emocions, experiències, somnis, posicionaments, coneixements, creences”.

Matriu és un col·lectiu que es defineix com a “laboratori de democràcia viva que ofereix formacions, acompanyament, recerca i creació de materials, amb la finalitat d’afavorir que persones i grups esdevinguin agents actius en la construcció de relacions i formes d’organització conscients i respectuoses”. Parlarem amb elles en aquesta sessió, que aquest cop es podrà seguir a través del canal de YouTube de l’Ateneu Cooperatiu.

La xerrada s’enregistrarà, amb el permís de les assistents, i es compartirà en obert a través dels contactes i xarxes de l’Ateneu Cooperatiu i de les entitats organitzadores.

Us hi esperem!