Ajuntament de Montornès del Vallès

Organitzador

Ajuntament de Montornès del Vallès
WEB
https://www.montornes.cat/

Altres Organitzadors

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental
Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental
Telèfon
+34 693 827 752
Email
info@ateneucoopvor.org
WEB
https://ateneucoopvor.org/
Codi QR

Data

12 nov. 2020

Hora

15:10

Cost

Gratuït

Etiquetes

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental

FESS Montornès: “Cooperatives escolars”

Seguim amb la 3a Fira d’Economia Social i Solidària de Montornès del Vallès amb aquesta presentació de les cooperatives escolars Ecomogent i Cinqueing, creades a partir del projecte CUEME, amb alumnes de 5è de primària de l’Escola Mogent i de l’Escola Palau d’Ametlla.

La xerrada es farà per via telemàtica i és gratuïta i oberta a tothom. Tindrà lloc a través de la plataforma Zoom i es retransmetrà pel canal de YouTube de l’Ajuntament.

L’enllaç per inscriure’s és montornes.cat/FESS2020-inscripcions.

 


 

La 3a Fira d’Economia Social i Solidària

 

Des de la 1a Fira d’ESS de l’any 2018 hem volgut mostrar com l’Economia Social i Solidària pot aportar una nova mirada sobre l’economia i sobre la cultura del treball. L’ESS planteja treballar de forma cooperativa, promou la presa de decisions més democràtica, la redistribució salarial més equitativa i solidària, el valor de la proximitat i la sostenibilitat, sempre posant al centre les necessitats de les persones.

En aquesta Fira volem donar visibilitat a iniciatives d’ESS que han nascut a Montornès, i a les quals volem donar suport i acompanyar perquè es consolidin, com els projectes Dones amb Talent, el projecte CUEME, la cooperativa de joves d’un Gastrobar, entre d’altres. Però també volem oferir una mirada més enllà de Montornès portant experiències sorgides en altres indrets, i que poden ser inspiradores i impulsores de noves iniciatives econòmiques al nostre municipi.

Enguany i atesa la situació provocada per la Covid-19, pensant en el comerç local i dintre de l’acte central d’aquesta edició, volem parlar de nous sistemes justos de serveis d’entrega a domicili que permetin un treball digne. Esperem que gaudiu de la 3a Fira d’ESS, la nostra FESS. Desitgem que el programa que us presentem contribueixi a reforçar una mirada més humana envers l’economia i les relacions laborals.