Ajuntament de Lliçà de Vall

Organitzador

Ajuntament de Lliçà de Vall
Telèfon
938439000
Email
https://www.llissadevall.cat/

Altres Organitzadors

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental
Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental
Telèfon
+34 693 827 752
Email
info@ateneucoopvor.org
WEB
https://ateneucoopvor.org/

Adreça

Masia de Can Coll
Masia de Can Coll, C-155, Lliçà de Vall, España
Codi QR

Data

01 maig 2021

Hora

17:00 - 18:30

Cost

Gratuït

Etiquetes

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental

Maig Cultural – Xerrada “Consum responsable, productes de proximitat”

Les tècniques de l’Ateneu oferiran una xerrada sobre nous models de consum conscient, responsable i sostenible, local i de proximitat que enforteixi el teixit productiu de la zona i que eviti la importació massiva d’aliments, serveis i/o productes que generen un encariment en el procés i la comercialització, un empitjorament de les condicions laborals de les persones i que va en perjudici de la natura i el medi ambient.

L’activitat es farà en el marc del Maig Cultural 2021, una programació mensual d’activitats que l’Ajuntament de Lliçà de Vall, conjuntament amb les entitats del municipi, proposen cada mes de maig. Concerts, projeccions, xerrades, sortides, tallers, exposicions, tastet… Consulta aquí tota la programació!

Enguany aquest fil conductor seran els moviments migratoris, voluntaris o forçats, sigui per motivació econòmica, política o social i les diverses problemàtiques que els generen. La programació que s’ofereix creiem que és enriquidora en el context actual que estem vivint.

(Nota: Tots els actes anunciats queden subjectes a les mesures que en cada moment pugui dictar el Procicat. Qualsevol modificació o suspensió serà comunicada a través de les xarxes. Totes les activitats tindran un aforament limitat).

Repensem un poble amb més inquietud social, més sostenible, més dinàmic, més cultural, més feminista, més igualitari i, per damunt de tot, més solidari. La solidaritat, l’empatia i la tolerància són actituds i principis per una societat millor.

T’esperem als Jardins de Can Coll!