Esteu pensant a presentar un Projecte Singular? Contacteu amb l’Ateneu Cooperatiu!

Pròximament es publicarà la convocatòria de subvencions per als Projectes Singulars i l’Ateneu Cooperatiu del Vallès fa una crida per acompanyar aquelles iniciatives de la comarca que s’hi vulguin presentar.

Tot plegat es tracta d’una iniciativa del Departament d’Empresa i Treball (Direcció General d’Economia Social, les Cooperatives i el Tercer Sector de la Generalitat de Catalunya) que té per objectiu la generació d’ocupació a través de la creació de nous projectes empresarials, noves línies de negoci, noves empreses o nous mercats, en el marc de l’economia social i cooperativa i aprofitant oportunitats estratègiques del mateix sector d’activitat, o del territori.

L’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental, mitjançant la cooperativa Facto Assessors, pot aclarir-ne els dubtes i oferir les eines adients a les entitats que vulguin presentar-se a la pròxima convocatòria.

Les cooperatives i entitats de l’economia social i solidària interessades a presentar-se a la convocatòria d’enguany poden posar-se en contacte amb l’Ateneu Cooperatiu (info@ateneucoopvor.org) per rebre’n assessorament.