Dinàmics rep el premi al millor projecte d’intercooperació en els Reconeixements CoopCat 2021

Dinàmics va rebre dijous el premi a la millor iniciativa d’intercooperació en els Reconeixements CoopCat 2021, impulsat per la Confederació de Cooperatives de Catalunya.

Dinàmics és un projecte compartit de les escoles cooperatives Ginebró (Llinars del Vallès) i Sant Gervasi (Mollet del Vallès), que va néixer l’any 2017 arran de la necessitat que es va detectar a la comarca de formar i acreditar professionals en els àmbits de l’esport, el lleure, la salut i el turisme actiu.

El model d’intercooperació de Dinàmics ha estat premiat tenint en compte aspectes com la gestió del coneixement, els recursos, la productivitat, el mateix desenvolupament que inclou noves tecnologies i l’accés a nous mercats, així com per la promoció de valors cooperatius i de l’economia social que es fomenten a través del projecte.

L’educació en el lleure i el socorrisme són els dos pilars de Dinàmics, i gràcies a les sinergies i aliances amb entitats de la comarca promou la inserció laboral de joves i persones en risc d’exclusió en aquests àmbits. Dinàmics és l’única escola de lleure catalana amb seu al Vallès Oriental, i imparteix un ampli ventall de cursos de formació ocupacional i continua a la comarca, a més de formacions a mida per ajuntaments, entitats i empreses.

L’acte de lliurament es va fer el dijous 16 de desembre a La Pedrera (Barcelona) i van recollir el premi Gorka Insausti i David Cos, presidents de les cooperatives Ginebró i Sant Gervasi respectivament, i membres del consell rector de Dinàmics, que van destacar la sostenibilitat del model de Dinàmics, molt alineat amb els valors cooperatius de les escoles.