Engega l’itinerari formatiu ‘Construïm equips transformadors’, a La Clau de Sant Celoni

L’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental impulsarà del 27 de febrer al 2 d’abril un itinerari formatiu de cinc sessions sota el nom de Construïm equips transformadors, que tindrà lloc a La Clau, de Sant Celoni.

Amb una visió innovadora, la formació oferirà noves eines i perspectives per a les vides personals i per als projectes, entitats o cooperatives. Les inscripcions, que són gratuïtes, ja estan obertes en aquest enllaç.

La formació ofereix un ventall de temes rellevants, abordant qüestions clau per al desenvolupament d’equips capaços de catalitzar el canvi social. Des dels lideratges col·lectius fins a la incorporació de perspectives ecosocials, passant per la prevenció de conflictes i la introducció de visions antiracistes i feministes.

Les cinc sessions són: Lideratges col·lectius, per Resilience Earth (27 de febrer); Grups: rols, poders i prevenció de conflictes, per Ensó (5 de març); Com incorporar la perspectiva ecosocial a la vostra iniciativa?, per Espai Ambiental (12 de març); Com introduir la perspectiva antiracista, per MigrESS (19 de març); i Com introduir la perspectiva feminista, per l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental (26 de març).