Es lliuren els guardons de la 5a edició del Premi Raimon Badia

El passat dijous 9 de maig se celebrava el lliurament del Premi Raimon Badia d’educació no formal i cooperativisme, impulsat per Doble Via Cooperativa, la Fundació Collserola i la Universitat Autònoma de Barcelona, amb la participació acadèmica d’universitats catalanes que imparteixen els estudis d’Educació Social i Pedagogia.

El projecte Creixent en Salut va ser el guanyador: format per quatre estudiants de tercer del grau de Pedagogia de la Universitat de Girona, es van endur un premi de 2.000 euros. També es va lliurar un accèssit de 1.000 euros per a la iniciativa Sembrant respecte, elaborada per un grup també de quatre alumnes, en aquest cas de tercer del grau d’Educació Social de la Universitat Oberta de Catalunya.

En l’acte, celebrat a la Facultat de Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona, es va reconèixer la tasca dels deu grups finalistes i es va recordar que enguany es commemora el 125è aniversari del cooperativisme a Catalunya i el 25è aniversari de la cooperativa Doble Via.