Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental

Organitzador

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental
Telèfon
+34 693 827 752
Email
info@ateneucoopvor.org
WEB
https://ateneucoopvor.org/
El Centre - Ateneu Democràtic i Progressista

Adreça

El Centre - Ateneu Democràtic i Progressista
Carrer dels Corredossos de Baix, 11, Caldes de Montbui, España
Categoria
Codi QR

Data

03 set. 2019 - 15 set. 2019

Hora

12:30 - 23:55

Cost

Gratuït

Etiquetes

Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental

Exposició “ESS: un canvi a l’abast de la teva butxaca”

“Economia Social i Solidària: un canvi a l’abast de la teva butxaca” és una primera aproximació a aquest model econòmic que posa les persones en el centre, redistribuint la riquesa i democratitzant l’economia. Mitjançant aquesta mostra itinerant, visibilitzem l’ESS com una alternativa al capitalisme, que posa al capdavant les necessitats de la comunitat en lloc de maximitzar el benefici econòmic.

L’exposició és una iniciativa de Coop Maresme i la XES Mataró. Des de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental hem programat, en col·laboració amb diferents organitzacions, quatre exposicions a diferents espais de la comarca, el primer del qual és a l’altell d’ El Centre, l’Ateneu Democràtic i Progessista de Caldes de Montbui.

Horaris de visita:

  • De dimarts a diumenge, de 12:30 a 0:00 h

Activitats paral·leles a l’exposició:

  • Xerrada: “El cooperativisme de consum: passat, present i futur del consum organitzat”, a càrrec de Marc Dalmau (antropòleg, cooperativista i investigador del moviment cooperatiu català) i membres d’El Rusc i l’Eixam (grups de consum agroecològic d’El Centre). Diumenge 8 de setembre, a les 18:30 h.
X