Formació per aprendre a gestionar equips en projectes innovadors d’economia social

La Fundació EADA ha programat el seminari virtual Habilitats de lideratge i projectes innovadors, que arrencarà el 24 d’abril i clourà el 6 de juliol.

El seminari està enfocat per adquirir el marc metodològic i les competències necessàries per organitzar i treballar un projecte innovador i real que escollirà cadascun dels quatre equips de projecte que es crearan durant la formació. Aquest projecte es desenvolupa durant el curs i requereix treball en equip a l’aula i fora d’ella, sempre amb la guia de les persones docents. A més, s’hi treballa el lideratge d’equip de projecte, organització i planificació, comunicació i negociació així com la presentació breu del projecte.

Tot plegat forma part de la proposta formativa de l’any 2021 que imparteix la Fundació EADA i que s’adreça a persones amb responsabilitats en empreses d’economia social en el marc del Programa d’Economia Social del Departament de Trebnall, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. El següent seminari s’impartirà els mesos de setembre i octubre i abordarà les competències comercials i l’elaboració del Pla d’acció comercial.

Les experiències de les persones participants en les últimes edicions del seminari que es torna a impartir aquesta primavera són molt positives. Carla Pinín, de l’àrea de persones Abacus cooperativa constata: “M’ha servit per reforçar el concepte de lideratge i la importància que té per a una òptima gestió dels equips”. De la mateixa manera, Encarna Serrano, directora operativa de Fundació Intermedia en fa la següent valoració: “He pogut conèixer tècniques pràctiques per copsar les necessitats de les persones a qui ens adrecem quan volem crear projectes nous”.

Inscripcions gratuïtes i dates del curs

Les inscripcions al seminari ja estan disponibles fins al 12 d’abril i són gratuïtes. La formació tindrà un total de 48 hores els dies 20 i 27 d’abril, 4, 11, 18 i 25 de maig, 1, 8 15, 22 i 29 de juny, i 6 de juliol de 15.30 h a 19.30 h.

INSCRIU-T’HI