El Cultiu d’Hivern de Mollet explorarà formes alternatives d’accedir a l’habitatge i de conviure

Aquest diumenge tindrà lloc la segona jornada del Cultiu Cultural, un espai per compartir i aprendre sobre alternatives per a la transformació social. Si el passat novembre el Cultiu de Tardor es va centrar en l’agroecologia entorn de Gallecs, el present Cultiu d’Hivern posarà el focus en l’habitatge.

Coorganitzat per Cucúrbita, el Casal Cultural de Mollet i l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental, aquest diumenge a les 11 h tindrà lloc la taula d’experiències Viure és compartir, amb l’objectiu d’explorar formes alternatives d’accedir a l’habitatge, però també de conviure, construir comunitat i fer suport mutu des dels propis barris i pobles.

Hi participaran: Can Carner, un projecte d’habitatge cooperatiu a Castellar del Vallès; el Sindicat de Poble de Vilamajor, una autoorganització d’autodefensa i suport veïnal al Baix Montseny; Supercoopera, un projecte per dignificar l’accés a l’alimentació des de Sabadell; i l’Associació de Veïns de Gallecs, que treballa per mantenir viu i repoblar aquest espai rural. També hi assistiran com a fila 0 PAH Mollet – Baix Vallès, Atzarola i AAVV Estació del Nord.

Tot plegat es podrà gaudir al canal de YouTube de Cucúrbita, i abans de la taula d’experiència la cantautora Sílvia Tomàs hi donarà la benvinguda musical amb un concert.