La cooperativa Dinàmics engega el primer curs de socorrisme aquàtic 100% subvencionat a Mollet

Dinàmics ha engegat aquesta setmana el seu primer curs de socorrisme aquàtic 100% subvencionat pel Servei Català d’Ocupació a Mollet del Vallès. Gràcies a aquesta iniciativa, 15 persones en situació d’atur de la comarca rebran una formació i una titulació que els permetrà treballar com a socorristes en instal·lacions esportives, professió que només es pot exercir amb una titulació oficial.

La formació es realitzarà a l’Escola Sant Gervasi de Mollet del Vallès, que té àmplia experiència amb la formació ocupacional i contínua en diferents àmbits.

David Cos, president de Dinàmics comenta: “El compromís de Dinàmics i d’Escola Sant Gervasi amb l’educació va més enllà de la formació reglada. I en la situació de crisi que estem vivint, és més important que mai potenciar la qualificació professional de les persones joves i adultes, perquè puguin accedir al mercat laboral. A més, Dinàmics és un projecte d’economia social que fomenta la formació de professionals de l’esport, el lleure i el turisme actiu”.

Dinàmics és un projecte d’economia social (escola cooperativa) que va néixer l’any 2017 i centra la seva activitat formativa en l’àmbit de l’esport, el lleure i la salut. Tot i el context de pandèmia actual, l’escola aposta per la formació de nous professionals del socorrisme, i té previst impartir el curs entre març i juny de 2021. Es garantiran totes les mesures de seguretat i prevenció necessàries, per tal que els alumnes ja puguin accedir al mercat laboral en la campanya d’aquest estiu.