Una jornada a Granollers per sensibilitzar sobre l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús

L’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental i La Dinamo coorganitzen una sessió divulgativa a Granollers sobre l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús. Es tracta d’un acte que compta amb les col·laboracions de la FESS Granollers i de l’Ajuntament de Granollers i que tindrà lloc el divendres 21 de gener a les 19.15 h a la Casa de Cultura Sant Francesc (carrer Antoni Espí i Grau, 1, Granollers).

En aquesta sessió divulgativa i de sensibilització, les companyes de La Dinamo, entitat col·laboradora de l’Ateneu Cooperatiu, explicaran les principals característiques de l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús, un model d’accés a l’habitatge no especulatiu, inclusiu i sostenible, de propietat col·lectiva. Un dels temes que tractarà la sessió serà si és possible impulsar un model així a la capital de la comarca i alhora es presentaran experiències d’èxit i projectes que s’estan duent a terme.

La sessió es dividirà en tres parts. A les 19.15 h arrencarà amb una breu presentació a càrrec de l’Ateneu Cooperatiu Vallès Oriental; a les 19.30 h serà el torn de la xerrada de La Dinamo; i a partir de les 20.30 h arribarà el torn de preguntes i de resolució de dubtes.

L’assistència és gratuïta, però cal fer inscripció prèvia. Cal dur mascareta i es prendran les mesures sanitàries vigents en el mateix dia de l’acte.