La montornesenca As Cervesa fa una crida per trobar un relleu

As Cervesa Artesana ha decidit tancar, però fa una crida per evitar que mori la producció cervesera en aquella fàbrica del carrer de can Buscarons de Baix. D’aquesta manera, l’Andrés López López, propietari d’As Cervesa, ha posat a la venda l’activitat, amb tota la maquinària inclosa.

El model cooperatiu podria ser una bona sortida, ja que, segons destaca l’Andrés, “dins d’aquesta cooperativa pots tenir diferents perfils de persones que es puguin complementar dins d’un sector que és bastant complex i on no tot és fer cervesa”. El propietari també explica que la fàbrica és ideal per a un projecte empresarial d’unes tres o quatre persones i que pot acollir un projecte cerveser “molt viable”.

El perfil que es busca és el d’emprenedores amb “uns mínims coneixements” per elaborar cervesa. Amb tot, el mateix Andrés López els oferirà un assessorament en les primeres elaboracions i una formació sobre el funcionament de la fàbrica.

La fàbrica té unes dimensions d’uns 400 metres quadrats –a més de 130 m2 d’oficines– i està preparada per a una producció anual d’uns 80.000 litres de cervesa.

Les persones que hi estiguin interessades, poden demanar-ne els detalls de la venda mitjançant el correu electrònic fabricacerveza@hotmail.com.