L’Ateneu Cooperatiu i Granollers Mercat organitzen una jornada per fomentar la intercooperació al món digital

L’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental i Granollers Mercat han organitzat una jornada en línia per fomentar la intercooperació, sota el nom d’Avantatges del cooperativisme per organitzar-se i créixer. Com intercooperar?. Serà el 5 d’abril.

La sessió està dirigida a les freelance del col·lectiu digital a les qual s’està assessorant des del servei d’emprenedoria de Granollers o que formen part del directori de professionals digitals @etsdigital, així com a altres autònomes i emprenedores que puguin estar interessades en el cooperativisme i en el treball col·laboratiu en el món digital. 

La jornada arrencarà a les 15.45 h, amb una presentació a càrrec de l’Ateneu cooperatiu del Vallès Oriental i el PuntTic Muntanyola (Granollers Mercat).

A les 16 h serà el torn de la xerrada Avantatges del cooperativisme per organitzar-se i créixer, a càrrec de Pau Serrat, de Facto Assessors, i que tractarà els següents temes: Què és la cooperació empresarial i com es pot cooperar entre freelances?; la intercooperació; la necessitat de cooperar davant la Covid-19 i l’aparició del programa Kit Digital; els tipus i àmbits de cooperació; i els avantatges del model cooperatiu per a autònoms.

A les 17 h hi haurà una taula rodona per compartir experiències d’incercooperació de les cooperatives ColecticSomNúvol i UtòpigStudio; i a les 17.30 h tindrà lloc un espai de networking entre les participants.

L’objectiu de tot plegat és aprendre les diferents estratègies d’intercooperació i les implicacions legals; entendre les avantatges del cooperativisme per crear iniciatives més sostenibles; i conèixer altres professionals amb qui crear projectes emprenedors o ajuntar esforços.

Per participar-hi, cal inscriure’s –de manera gratuïta– mitjançant el web de Can Muntanyola.