Mollet Hub i l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental organitzen un curs sobre Cooperativisme i Economia Social i Solidària

Els dies 10 i 15 de juny s’ha organitzat al Mollet Hub una formació sobre economia social i solidària i cooperativisme. S’adreça a emprenedors, autònoms, i persones interessades en conèixer aquest camp.

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través del Mollet Hub, en col·laboració amb l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental han organitzat pel proper mes de juny la formació “Introducció a l’Economia Social i Solidària i el cooperativisme”. Les sessions tindran lloc els dies 10 i 15 de juny d’11.30 a 13h al Mollet Hub (Av. Jaume I, 32 de Mollet del Vallès).

Les sessions combinaran formació teòrica amb mostra d’exemples en format xerrada i espais de reflexió dels propis projectes. Les impartirà Marc Fernández i part de l’equip tècnic de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès oriental.

La formació s’adreça a persones emprenedores interessades en engegar projectes col·lectivament; persones a l’atur que volen autoocupar-se; autònoms; associacions amb activitat econòmica i persones interessades en el cooperativisme i l’economia social a nivell particular.

Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web www.mollethub.cat/eformacions o presencialment al Mollet Hub  (Av. Jaume I 32 de Mollet del Vallès).