Presentació de la nova cooperativa Afadis Baix Montseny

Aquest dissabte es presenta la nova cooperativa Afadis Baix Montseny SCCL (passeig Doctor Barri, 2, Santa Maria de Palautordera). Sota el lema de Cooperativitzem la diversitat funcional, la sessió arrencarà a les 9.45 h i clourà a les 13 h.

L’esdeveniment està obert a les institucions, alcaldies, entitats, a les famílies usuàries, a les sòcies col·laboradores, a persones treballadores, a voluntàries i a totes les persones i famílies que hagin tingut alguna relació amb AFADIS Baix Montseny i és molt important confirmar-hi l’assistència.

Tot plegat arrencarà amb la recepció i benvinguda a les persones assistents (9.45 h) i seguirà amb l’obertura de l’acte (10 h), a càrrec de Joan Vilajuana, president de l’Associació de Famílies amb Discapacitat del Baix Montseny i de l’alcalde de Santa Maria de Palautordera, Jordi Xena.

A partir de les 10.15 h, el director del projecte de professionalització i cooperativització, Rafael Vidal, presentarà tot l’equip, presentarà tot l’equip de treballadores del nou Servei de Teràpia Ocupacional i del servei professionalitzat de respir i lleure.

Posteriorment (10.30 h), Montse Lamata i José Granados, socis de la cooperativa Ensó –entitat agrupada de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental– impartiran la sessió formativa Per què una cooperativa?.

I a partir de les 11.30 h tindrà lloc una activitat inclusiva amb els nois i noies de l’STO i el tancament de l’Acte amb la presidenta de la cooperativa Afadis Baix Montseny, Roser de Castellar.

Per acabar, d’11.45 h a 13 h se celebrarà la constitució de la nova cooperativa amb un piscolabis amb mesures anti-Covid.