La Xarxa d’Ateneus Cooperatius participa en el BIZ Barcelona amb gairebé una desena d’activitats

Els propers dies 30 i 31 de maig se celebra el BIZ Barcelona al Recinte Montjuïc. Es tracta d’un esdeveniment adreçat a l’economia social, aixó com a emprenedors i a petites i mitjanes empreses, i que té com a objectius principals generar oportunitats de negoci, facilitar el networking,i posa a l’abast dels assistents les noves eines empresarials i vies de finançament, a través de multitud d’activitats. Entre els diferents participants, hi haurà la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa –a través del programa aracoop i la Xarxa d’Ateneus Cooperatius–, que oferiran assessorament i tallers de petit format a l’estand de l’Economia Social –el número 118 del Pavelló 1–.

Allà s’impartiran nou tallers diferents repartits entre tots dos dies. Dimecres, l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades estrenarà les activitats amb el taller Les principals novetats del Reglament general de protecció de dades (de 10 h a 11.30 h). Tot seguit, EADA Business School Barcelona oferirà un Diàleg sobre l’empresa Zen i el seu encaix en l’economia social (d’11.30 h a 13 h). Al migdia (de 13.30 h a  15 h), Calidoscoop farà el taller Com crear una cooperativa. Després (de 15.30 h a 17 h) serà el torn de tractar els Elements claus per planificar el creixement del teu negoci, per part del Grup de Treball d’Emprenedoria i Creació d’Empreses del Col·legi d’Economistes de Catalunya. I per últim, la Fundació Martí l’Humà clourà el dia amb la darrera activitat: Presentar-te amb senzillesa i creativitat als teus clients.

Per l’endemà hi ha programades quatre activitats més. La primera (de 10 h a 11 h) també la impartirà la Fundació Martí l’Humà: Desing Thinking: com donar resposta a les necessitats reals dels nostres clients. La segona (d’11.30 h a 13 h) anirà a càrrec de la Universitat de Barcelona: El talent jove: la resposta a les necessitats de la teva empresa. L’Oficina Jove de treball-Agència Catalana de la Joventut muntarà Macedònia challenge (de 13 h a 14.30 h). I l’últim taller que hi haurà a l’estand d’Economia Social en el BIZ Barcelona d’enguany l’organitza ACCIÓ –Agència per la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya– (de 16 h a 17.30 h): Servei Aracoop Internacional: internacionalitza la teva empresa d’economia social.