El CNG i Dinàmics signen un acord de col·laboració per formar socorristes i professionals de l’esport

El Club Natació Granollers i la cooperativa d’ensenyament Dinàmics han signat conveni per col·laborar en diferents projectes educatius i esports de les dues entitats. En una primera fase, aquesta col·laboració se centrarà en la formació de socorristes i professionals de l’esport en instal·lacions aquàtiques.

Dinàmics és un projecte que va sorgir de les escoles cooperatives Ginebró (Llinars del V.) i Sant Gervasi (Mollet del V.) arrel de la necessitat que es va detectar a la comarca de professionals formats i acreditats per cobrir llocs de treball en l’àmbit de l’esport, la salut i el lleure. Actualment ja realitza cursos i certificats de professionalitat oberts a tothom en diverses localitats del Vallès, així com formacions privades per empreses.

Per la seva banda, el CNG, com a club esportiu té com a objectiu el foment de l’esport. A més, gràcies a aquesta col·laboració podrà donar resposta a diverses necessitats formatives de personal de l’entitat: podrà complementar la formació de monitors i especialistes del club en l’entorn aquàtic (socorrisme, natació, hidrocinèsia) i també podrà oferir un itinerari formatiu als esportistes d’elit del club en el seu propi àmbit.

Eduard Escandell: “Un dels objectius del CNG és ser una entitat formativa en diversos àmbits, i pensem que, creant sinèrgies amb entitats com ara DINÀMICS, el podrem assolir. Per nosaltres és fonamental poder oferir formació de qualitat als nostres treballadors i esportistes, així com a la resta de persones vinculades amb la nostra entitat, i aquest fet ens ho garanteix la sinergia creada arrel d’aquest acord amb DINÀMICS”.

Gorka Insausti: comenta: “Gràcies a l’aliança amb el CNG tenim l’oportunitat de créixer fomentant la formació i inserció laboral de col·lectius de joves i esportistes. I d’aquest manera també donem resposta a entitats i empreses de la comarca que necessiten professionals acreditats com socorristes i monitors, entre d’altres.

Més informació:
CNG: sramos@cngranollers.org / 93 870 45 99
Dinàmics: gemmamunoz@dinamics.coop / 93 841 2547