Es convoquen els Premis Economia Social, per als millors treballs de fi de grau i màster

El programa de foment de l’economia social, amb la col·laboració de la Fundació Roca i Galès –que té com a objectiu principal l’estudi i la promoció del cooperativisme a Catalunya i dels seus principis i valors–, reconeixeran els millors treballs de fi de grau (TFG) i fi de màster (TFM) o postgrau sobre el tercer sector, l’economia social o les cooperatives.

L’acció consisteix a atorgar premis als millors treballs de fi de grau i de fi de màster o postgrau que s’hagin realitzat en universitats catalanes públiques i privades, presentats entre el 19 de setembre de 2019 i el 20 de setembre de 2020, i que versin sobre temes relacionats amb el tercer sector, l’economia social o el cooperativisme. Aquesta acció fomentarà l’especialització en aquestes àrees de coneixement i impulsarà a l’alumnat amb inquietuds socials.

S’atorgaran un màxim de 6 reconeixements als millors treballs en un acte públic que se celebrarà durant el quart trimestre del 2020. Hi haurà tres premis per als millors treballs de fi de gra: premi especial TFG, amb una dotació de 1.250 euros; primer premi TFG, amb una dotació de 1.050 euros; i segon premi TFG, amb una dotació de 850 euros. També hi haurà tres premis per als millors treballs de fi de màster o postgrau: premi especial TFM o postgrau amb una dotació de 1.250 euros; primer premi TFM o postgrau, amb una dotació de 1.050 euros; i segon premi TFM o postgrau, amb una dotació de 850 euros. A més, cadascun dels premiats també s’endurà un lot de serveis i productes del mercat social valorat en 300 euros.

En cas que alguna de les categories quedi deserta per manca de treballs o de la qualitat d’aquests, el jurat tindrà la potestat d’atorgar més premis en altres categories.

Podeu trobar tota la informació de la convocatòria en aquest enllaç.