L’Ateneu Cooperatiu manté els assessoraments en línia

En el marc de la situació provocada per l’expansió del Covid-19, i tal com anunciava el comunicat sobre les mesures especials adoptades, l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental va prendre la decisió el passat divendres 13 de març de realitzar les seves tasques habituals en modalitat de teletreball per tal d’extremar totes les precaucions.

Les activitats formatives programades per aquest mes de març i les trobades presencials han quedat, per tant, suspeses a l’espera d’acordar noves dates. No obstant això, l’equip tècnic seguirà oferint un dels seus serveis més destacats: l’assessorament a projectes d’Economia Social i Solidària (ESS). I ho farà de manera telemàtica prèvia demanda, a través de videoconferències i del correu electrònic.

Ara per ara, l’Ateneu Cooperatiu pot realitzar en línia els següents tipus d’assessorament:

  • Suport a la creació de projectes d’emprenedoria col·lectiva en ESS, en especial en forma de cooperatives.
  • Suport a la consolidació i l’enfortiment de cooperatives i projectes d’ESS.
  • Suport a la transformació d’associacions o empreses mercantils en cooperatives.
  • Suport al relleu d’empreses amb dificultats i/o properes al tancament.

Per sol·licitar aquest servei i concertar una trobada virtual cal posar-se en contacte a través de l’adreça info@ateneucoopvor.org o al telèfon 693 827 752.

L’Ateneu es compromet a valorar la situació de forma regular en funció de com evolucionin les informacions i instruccions de les autoritats competents i anirà actualitzant la informació en els pròxims dies.