Mesures especials de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental

A partir de dilluns 16 de març s’ajornen les formacions i els actes previstos. L’equip tècnic de l’Ateneu estarà disponible per correu electrònic i telèfon.

Donada la situació provocada per l’expansió del Coronavirus, un comuniquem que l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental ha pres la decisió que l’equip tècnic realitzi les seves tasques habituals en modalitat de teletreball a partir de dilluns 16 de març, ja que considerem que cal extremar les precaucions. Per tant, el local del carrer Corró 122 de Granollers també romandrà tancat.

Un dels valors que defineix el nostre projecte és el de posar les cures i la vida al centre, i això implica que ara mateix calgui seguir les recomanacions, fer tot allò que estigui al nostre abast per evitar els contagis i concebre la salut des d’una perspectiva col·lectiva.

La mesura estaria vigent com a mínim dues setmanes, fins divendres 27 de març, amb l’objectiu de minimitzar riscos.

Fruit d’aquesta decisió, queden AJORNADES totes les activitats presencials de formació i d’intercooperació previstes les dues pròximes setmanes. També queden SUSPESES les reunions presencials per assessoraments.

Seguirem fent suport a la creació i consolidació de cooperatives de manera telemàtica prèvia demanda. A tal efecte, confirmem que totes les integrants de l’equip estarem localitzables via telèfon i correu electrònic per tal respondre consultes o inquietuds de les nostres usuàries.

Ens comprometem a valorar la situació de forma regular en funció de com evolucionin les informacions i instruccions de les autoritats competents. Anirem actualitzant la informació en els pròxims dies.

Moltes gràcies per la comprensió.