Formacions en línia sobre licitacions i digitalització dels negocis

L’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental ha organitzat diverses sessions formatives en línia per als pròxims. La primera –Com funcionen les licitacions?– ha tingut lloc aquest matí. Aquesta formació tindrà una segona part el pròxim dilluns 27 d’abril (de 12 h a 14 h).

En tots dos casos, les sessions s’adrecen a persones emprenedores o a iniciatives d’Economia Social i Solidària en qualsevol format jurídic (cooperatives, associacions, fundacions, etc.), així com a petites i mitjanes empreses interessades a participar en concursos públics i conèixer el seu funcionament.

Els objectius, per tant, són conèixer el funcionament ordinari de les licitacions i desenvolupar estratègies de millora de les proposicions, però també saber interpretar els plecs de condicions, saber desenvolupar el projecte segons els criteris d’adjudicació, donar compliment a totes les obligacions documentals, conèixer estratègies d’intercooperació i col·laboració per a la presentació de licitacions, i saber ponderar els criteris.

Ambdues sessions són gratuïtes amb inscripció prèvia, van a càrrec de Marc Vilanova, de Facto Cooperativa, SCCL i s’impartiran a través de la plataforma Zoom. Es pot accedir a la inscripció per a la segona part de la formació sobre les licitacions en aquest enllaç.

D’altra banda, l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental també ha programat dues formacions més a través de Zoom, que en aquest cas giren entorn de l’e-commerce.

La primera serà divendres 24 d’abril (de 10 h a 12 h), sota el nom de Digitalitza el teu model de negoci. Els objectius principals seran fer una introducció a l’e-commerce, tractar els models de negoci en línia, mirar com es poden traspassar els models de negoci dels participants a internet, aportar eines i plataformes de digitalització del negoci i mostrar diversos exemples de l’Economia Social i Solidària.

La segona formació d’e-commerce serà dimecres 29 (de 10 h a 12 h), sota el nom d’Escala la teva presència digital. En aquest cas, els continguts seran: el teu sistema de venda en línia; l’embut de captació, del lead a la venda; conceptes del màrqueting digital; i eines de treball del màrqueting digital.

Ambdues sessions són gratuïtes amb inscripció prèvia, van a càrrec de Pau Serrat, de Facto Cooperativa, SCCL, i s’impartiran a través de la plataforma Zoom. La inscripció per a la primera sessió es pot fer en aquest enllaç i la inscripció per a la segona formació es pot fer en aquest altre enllaç.