L’Ateneu organitza dues formacions sobre micromecenatge a través de la Fundació Goteo

L’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental ha organitzat dues formacions en línia sobre micromecenatge per a aquest mes de maig. Totes dues van a càrrec d’Eloisa Orge, de la Fundació Goteo, i s’impartiran a través de la plataforma Zoom. Les sessions són gratuïtes amb inscripció prèvia.

D’una banda, dimecres 20 de maig (de 16 h a 20 h) tindrà lloc el Taller de micromecenatge bàsic. Durant les quatre hores de sessió s’explicarà què és un crowdfunding o micromecenatge i quines modalitats hi ha; es donarà a conèixer la plataforma Goteo i els avantatges fiscals pels funders (mecenes); s’analitzaran els objectius d’una campanya i com es mesura l’èxit; també s’explicaran els beneficis dels crowfundings, així com altres models de cofinançament a partir del mecenatge; el matchfunding, la definició de públics objectius i la convocatòria Crowdcoop seran altres temes que es tractaran.

Per participar-hi cal inscriure’s en aquest enllaç.

D’altra banda, dimecres 27 de maig (de 16 h a 20 h) serà la segona part de la formació, anomenada Comunicació enfocada al micromecenatge. En aquest cas, els temes que s’explicaran a la sessió seran: com assolir els objectius de la campanya; identificació de les funcions dins la cooperativa, així com dels recursos que tenim i que necessitem; definició de públics; creació i cura de la comunitat, identificant els canals de comunicació; generació de valors; què es vol transmetre, amb quin to, registre i format, i com crear missatges. També es farà treball pràctic en grups i els participants hauran d’elaborar un cronograma de la campanya.

Per participar-hi cal inscriure’s en aquest enllaç.

Altres formacions en línia al maig

Comentari
pingbacks / trackbacks